Artiklid

  • Are Selge: õige rohumaa rajamine on kunst omaette

    Kvaliteetne rohumaa on lihaveiste sööda vundament, ütles 6. augustil toimunud Anu Ait OÜ infopäeval Hummuli Agro juht, Maaülikooli dotsent Are Selge. Kvaliteetne rohumaa on lihaveiste sööda …

  • Uus vasikate startersööt

    Anu Ait töötas koostöös Eesti Maaülikooli teadlastega välja 6 erinevat vasikate startersööda retsepti. Seejärel katsetasid söötasid kõige olulisemad osapooled – vasikad ise. Katsest selgus, et sööt …

  • Bakterid ja hea silo tootmine

    Eesti piimalehmade põhisöödaks on silo ja loomade põhisööt peab olema kvaliteetne. Sellega hoiame karja tervist ning majanduslikust aspektist vaadatuna võimaldab hea põhisööt panustada vähem ressurssi lisasöötade …

Kirjuta meile
Privacy Policy